IMSYS XXIV. Környezetvédelmi és Iparbiztonsági Konferencia

Authors

  • Image-Science Kft.

Keywords:

innovatív technológiák, Elektronmikroszkóp, ipari-CT készülék, atomerő mikroszkóp, LIBS

Abstract

Mint az Image-Science Kft. alapítója, küldetésemnek tekintem, hogy olyan eszközöket tartalmazó portfóliót biztosítsak ügyfeleim részére, amely lehetővé teszi, hogy használatuk által szaktudásukat a legmagasabb színvonalon képviselhessék. A minőség mellett elengedhetetlen szempont számunkra, hogy a leginnovatívabb technológiákat nyújtsuk és teljes körű szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleinek.

Image-Science Kft.

Külön hangsúly fektetünk arra, hogy lépést tartsunk a Magyarországi igényekkel, így portfoliókat az akkumulátor-ipar és az autógyártás igényei szerint alakítjuk. Fontos szempont számunkra, hogy támogatni tudjuk az újrahasznosítást és ezzel együtt a környezet védelmére is hangsúlyt fektetünk.

Műszeres kínálatunkban szerepel Elektronmikroszkóp, Ipari-CT készülék, Atomerő mikroszkóp, LIBS és számos olyan kémiai elemző készülék, amely az újrahasznosítást támogatja.

Számos elégedett ügyféllel rendelkezünk Magyarországon és külföldön is, remélem hamarosan Önöket is ügyfelelink között tudhatjuk.

Ügyfeleink elégedettsége és az általuk elért sikerek inspirálnak minket a folyamatos bővülésre és új lehetőségek felfedezésére. Büszkék vagyunk, hogy Magyarországon olyan nagy múltú és innovatív technológiákat képviselhetünk – a teljesség igénye nélkül-, mint a Tescan Group, Boecker Instruments, Delong Instruments, NenoVision.

Kérjük, látogasson el standunkra, ahol kiváló szakemberek és végtelen lehetőségek várják.

Varjú Patrícia

References

www.imagescience.hu

patricia.varju@imagescience.hu

+36-30-225-7704

https://www.linkedin.com/company/imagescience

https://www.youtube.com/channel/UC1SDv4oFREehx0_1sao256Q

Downloads

Published

2024-04-04