Information For Authors

A szerzők figyelmébe

A publikáció feltöltéséhez regisztráció szükséges. Amennyiben már regisztrált, akkor egyszerüen csak jelentkezzen be. Mielőtt elkezdi a publikáció feltöltését, kérjük ellenőrizze, hogy a cikk szerkesztése és tördelése  megfelel a Formai követelményeknek. A cikk a beküldött formában fog a konferencia online felületre felkerülni.

A kiadványt a Google Scholar indexeli, ezért fontos, hogy a meta-adatok megfeleljenek a formai követélményeknek, különös tekintettel a kivonatra/abstract-ra, (amit kérjük töltsenek fel ugyanabban a kazettában úgy magyar, mint angol nyelven), kulcsszavakra és a felhasznált irodalomra. Ez azért is nagyon fontos, hogy a szerzők publikációját helyesen tudja a tudományos közösség idézni, valamint a cikkben felhasznált publikációk is megfelelően kerüljenek az idézési adatbázisokba.

 

For Authors

Interested in submitting to this journal? We recommend that you review the About the Journal page for the journal's section policies, as well as the Author Guidelines. Authors need to register with the journal prior to submitting or, if already registered, can simply log in and begin the five-step process.